Gradingbeskrivelse MacBooks


MacBook grades

Grade A ikon

 

 

 

 

Grade A er et produkt i meget god stand. 

 

Et Grade A-produkt anses for at være så god som ny. Fremragende overordnet stand, men der er stadig tale om et brugt produkt, så der forekomme minimale spor af brug.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 2 timers batteritid.

 

Grade B ikon

Grade B er et produkt i god stand. 

Da der er tale om et brugt produkt, så er almene brugsspor acceptable. Der kan være tale om fejl som f.eks. små light spots på LCD-panel, få lette ridser på cover eller mindre trykmærker på skærmen - næppe mærkbar, når enheden er tændt. Der er tale om fejl, der ikke er til gene, når produktet tages i brug. Sikkerhedsmærker er fjernet. Ingen ødelagte eller manglende dele.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 1 times batteritid.

Der kan forekomme en advarsel i højre top, hvor der står "Soon service" eller "Need service".
Dette er pga. cykluser på batteriet, men batteriet lever stadig op til standarderne for et Grade B-produkt (1 times batteritid).

 

Grade C ikon

Grade C er et produkt med synlige tegn på slitage.

Et Grade C-produkt er i rimelig god stand, men vil dog have ridser og mulige buler. Der kan være tale om fejl som f.eks. ridser og/eller trykmærker på skærm, der ikke påvirker normal brug. Light spots på LCD-panel. Buede hjørner på enheden kan forekomme. Sikkerhedsmærker er fjernet. Ingen ødelagte eller manglende dele.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi 30 minutters batteritid.

Der kan forekomme en advarsel i højre top, hvor der står "Soon service" eller "Need service".
Dette er pga. cykluser på batteriet, men batteriet lever stadig op til standarderne for et Grade C-produkt (30 minutters batteritid).

 

Grade N ikon

Grade N er et helt nyt produkt. 

Dette er et nyt produkt, så det har ingen spor af brug. Det er muligt, at det kommer i original indpakning, hvis dette er tilfældet, vil det fremgå af produktbeskrivelsen.

Der er fuld batterikapacitet og der ydes fuld garanti på dette produkt.