Gradingbeskrivelse Ipads

iPad grades

Grade A ikon

 

 

 

 

Grade A er et produkt i perfekt stand. 

 

Grade A-produkter er i fremragende stand. De ligner nye enheder, men er lettere brugte og kan derfor have mikroridser eller mærker. Eventuelle ridser vil være vanskelige at se og kræver at enheden vippes under stærkt lys for at se det. Kanten omkring glasset vil være fri for synlige buler, skrammer og ridser med undtagelse af brugsridser omkring strømporten.
Bagcover har ikke trykte eller indgraverede etiketter.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 90% batterikapacitet, hvilket svarer til eksempelvis 4 timers brug af YouTube-videoapplikationen.
Til produktet medfølger ladekabel og strømforsyning.

 

Grade B ikon

Grade B er et produkt i god stand. 

Grade B-produkter er i god stand og fuldt funktionsdygtige, men man må her acceptere almindelige brugsspor, såsom små ridser eller skrammer i bagcover eller skærmen. Kanten omkring glasset kan have små buler, skrammer og ridser.
Nogle enheder kan have fået påsat Reuse-IT sticker for at dække tidligere indgraverede etiketter på bagcover. Dette ses ofte på iPads, som tidligere har været ejet af kommuner, skole eller større virksomheder. Dette påvirker dog ikke iPad’ens funktionalitet. Anvendes der eksempelvis et cover til beskyttelse af enheden vil disse visuelle defekter på kanter eller gravering ikke være synlige.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 70% batterikapacitet, hvilket svarer til eksempelvis 3 timers brug af YouTube-videoapplikationen.
Til produktet medfølger ladekabel og strømforsyning.

 

Grade C ikon

Grade C er et produkt i rimelig stand til en fair pris. 

Grade C-produkter er i brugt tilstand, men er fuldt testet og fuldt funktionsdygtige. Grade C-iPads har flere ridser eller skrammer på skærmen eller bagcover. Revner på kanten omkring glasset (især på hjørnerne) kan forekomme, dog vil det ikke påvirke anvendelsen. Nogle enheder kan have fået påsat Reuse-IT sticker for at dække tidligere indgraverede etiketter på bagcover. Dette ses ofte på computere og iPads, som tidligere har været ejet af kommuner, skole eller større virksomheder. Dette påvirker dog ikke iPad’ens funktionalitet. Anvendes der eksempelvis et cover til beskyttelse af enheden vil disse visuelle defekter på kanter eller gravering ikke være synlige.

 

OBS! For iPad Mini 3 og nyere generationer iPad gælder følgende.
Grade C-produkter kan indikere to ting. Enten en højere grad af slid eller samme grad af slid som Grade B-produkt, dog med ikke-fungerende Touch-ID/Face-ID.

 

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 60% batterikapacitet, hvilket svarer til eksempelvis 2 timers brug af YouTube-applikationen.
Til produktet medfølger ladekabel og strømforsyning.

 

Grade N ikon

Grade N er et helt nyt produkt. 

Det er et nyt produkt, så det har ingen spor af brug. Det er muligt, at det kommer i original indpakning. Hvis dette er tilfældet, vil det fremgå af produktbeskrivelsen.

 


Alle iPads er fuldt testet, nulstillet og ulåst, samt uden aktiveringslås.

Alle vore produkter testes på følgende områder:

  • WiFi
  • Baggrundsbelysning
  • Skærm
  • Opladning af enheden
  • Kamera (for og bag)
  • Mikrofon video
  • Lagerkapacitet
  • Lydstyrkeknapper og tænd/sluk-knap
  • Tastaturer
  • Touch-ID (iPad Mini 3 og nyere generationer)