Kategorier

ZHIYUN WEEBILL LAB

Varenummer: FOCUS-110616
Lagerstatus: På lager
Kr. 4.899,00 Kr. 4.195,00

Beskrivelse

###Lille og Mægtig Zhiyun Weebill Lab er en håndholdt og let kamerastabilisator (gimbal) til både spejlreflekskameraer og spejlløse systemkameraer med en alsidig og ergonomisk konstruktion, der revolutionerer designet. Du kan enten holde den oprejst eller bruge en praktisk omvendt position ved at montere stativet som et håndtag. Dermed kan du opnå den bedste og mest ubesværede optagelse til enhver form for opgaver.

Nem balancering
Weebill Lab er udstyret med et robust, gummibelagt håndgreb med indbygget stativ, som giver en fremragende brugeroplevelse og stor alsidighed. Det mest vigtige er dog det nye balanceringssystem 2.0, som har en lås på hver akse, der gør det supernemt at balancere med selv for begyndere. Du kan låse en bestemt akse, mens du balancerer den anden, og gemme den aktuelle opsætning til næste gang.

Takket være det nye balanceringssystem og to Arca-Swiss kompatible quick release-plader kan du hurtigt lave en perfekt gimbal-opsætning og gemme den til fremtidig brug. Weebill Lab er det perfekte udstyr til filmskabere, da de uden forsinkelse kan begynde at optage hvor som helst, når som helst.

Minimal vægt, maksimal bæreevne
Weebill Lab vejer det samme som en smartphonestabilisator, men kan håndtere en stor bæreevne på 3 kg og er kompatibel med de fleste populære spejlreflekskameraer og systemkameraer samt objektivkombinationer på markedet. Når den er foldet sammen, fylder den blot et areal svarende til et A4-ark!

Intuitiv OLED-display
Den intuitive brugerflade suppleres af et OLED-display, der viser forbindelsesstatus, batteriniveau, kontrolfunktion og flere kameraindstillinger, hvilket giver dig fuld kontrol over alle detaljerne.

10 timers brug
Weebill Lab er udstyret med to standard 18650-batterier og kan klare op til 10 timers kontinuerlig optagelse på en enkelt opladning. Der er også mulighed for opladning til kameraet under brug, så du behøver ikke at afbryde optagelsen for at udskifte kamerabatteriet*.

Kun med kameraer, der understøtter USB-opladning

Trådløs smartphone kontrol
Weebill Lab har direkte trådløs forbindelse til din smartphone eller tablet, der kan virke som en bevægelsesfølsom fjernbetjening. Ved blot at bevæge din smartphone kan du fjernstyre gimbalen direkte. Telefonens skærm bruges også til at se motivet, vælge kompositionen og til indstilling af dit kamera. Nu kan du følge motivet og tage billeder fra enhver vinkel!

Go Mode frigør det fulde potentiale
Med et enkelt tryk på knappen Go bliver dit kamera klar til at håndtere ekstreme sportsscener. Med Go-funktionen frigives alle motorernes fulde potentiale og justeres til at følge hurtigere bevægelser, når du løber eller optager fra en bil/cykel i bevægelse osv. Nu kan du lave sceneovergange, så hurtigt som du ønsker!

Automatiske, avancerede funktioner
Weebill Lab understøtter forskellige avancerede funktioner via ZY PLAY-appen (tilgængelig til iPhone og Android) som Panorama, Focus Timelapse, Motion Timelapse, Long Exposure Timelapse og meget mere.

Tilpas med tilbehør
Med tre eksterne skruegevind passer Weebill Lab til et bredt udvalg af tilbehør i Zhiyuns økosystem, hvilket giver endnu større fleksibilitet og kreativitet.

Der findes også en ekstern følgefokusmotor til Weebill Lab, som giver dig mulighed for at få en præcis og jævn fokuskontrol med alle kamerasystemer. Med det taktile hjul kan du nemt styre fokus, mens du bevæger dig under optagelsen.

Vigtige funktioner

  • 3-akset motoriseret billedstabilisator, klarer udstyr med vægt op til 3 kg
  • Brug en smartphone til trådløs monitor og som bevægelsessensor
  • Vælg mellem to positioner; traditionelt opretstående eller underhåndsposition
  • Nemt kontrolpanel med direkte knapper, indstillingshjul og OLED-display
  • Hurtigere og lettere afbalancering med individuelt låsbare akser
  • Go-funktion giver maksimal responstid, når du optager action-scener
  • Op til 10 timers drift med indbyggede genopladelige batterier
  • Udvidede funktioner med ZY Play-app

Hvad medfølger

1 x Zhiyun Weebill Lab kamerastabilisator (gimbal)
2 x Genopladelige batterier (Zhiyun 18650)
1 x Oplader
1 x Mini-stativ
1 x Quick release-plade
1 x Objektivstøtte
1 x USB Micro-kabel
1 x USB-C-kabel
1 x Kamerakontrol-kabel
1 x USB Micro til USB-C adapter
1 x Opbevaringsboks til USB-kabler
1 x Opbevaringsboks til stabilisator
1 x Quick-manual (engelsk)

Specifikationer

Vinkelområde panorering (°)
360 °
Vinkelområde rulning (°)
360 °
Maksimum temperatur (°C)
45 °C
Vinkelområde vipning (°)
360 °
Mindste lastvægt (g)
300 g
Anvendelse
Video, Spejlløst, DSLR
Minimum temperatur (°C)
-10 °C
Maksimal drifttid (t)
10 h
Maksimal bærevægt (g)
3000 g
Vægt (g)
970 g
 


NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev