Kategorier

Samyang AF 18mm f/2,8 FE SONY E

Varenummer: FOCUS-112381
Lagerstatus:
2-3 dage
Kr. 2.695,00

Beskrivelse

Samyang AF 18mm f/2.8 FE er et lille og let ultravidvinkelobjektiv til Sony E/FE-fatning. Med en billedvinkel på 100 grader diagonalt (på et full-frame kamera) er det ideelt til at skyde storslåede vidder, dramatiske landskaber, arkitektur, byer med travle pladser og smalle gader eller endda til at tage seje nærbilleder af action og sport. Objektivet kan fokusere så tæt på som 25 cm!

Perfekt til rejse
Selvom Samyangs nye vidvinkelobjektiv er skabt til at udnytte en full-frame sensor, kan det også bruges på Sonys kameraer i A6xxx-serien, der har den mindre APS-C-sensor. Her får objektivet en brændvidde, som er mere allround vidvinkel (svarende til 28mm på full-frame), der passer godt til blandt andet gruppefotos, rejser og gadefotografering.

Med en vægt på kun 145 gram er Samyang AF 18mm f/2.8 FE også et af markedets letteste full-frame-objektiver i denne brændviddeklasse. Med andre ord er det et fremragende valg for fotografer, der gerne vil rejse let uden at ofre funktionalitet eller billedkvalitet.

Hurtigt, lydsvagt og skarpt

En lineær STM-motor driver autofokussystemet i Samyang AF 18mm f/2.8 FE og fungerer både hurtigt og lydsvagt, hvilket man især sætter pris på under videooptagelser. Selvom Samyang har prioriteret et kompakt format, er der ikke gået på kompromis med billedkvaliteten. Den optiske konstruktion i Samyang AF 18mm f/2.8 FE består af 9 linseelementer monteret i 8 grupper. Blandt disse er 3 asfæriske linser, som sikrer lav forvrængning samt maksimal kontrast og skarphed over hele billedfladen selv på store blændeåbninger, 2 linser af HR-glas (High Refractive) samt 3 linser af ED-glas (Extra low Dispersion), der modvirker kromatisk aberration (farvespredning).

En antirefleks-behandling (UMC - Ultra Multi Coating) med flere lag forhindrer problemer med strejflys og giver billederne høj kontrast og klarhed selv under vanskelige lysforhold.

Egenskaber

  • Kompakt 18mm objektiv til Sony FE/E-fatning
  • Bygget til full-frame, men kan også bruges med APS-C
  • Hurtig og stille autofokus
  • Optik af høj kvalitet med asfæriske linser, HR- og ED-glas
  • Kort nærgrænse (25 cm)

Specifikationer

Foto / Video
Foto
Fokustype
Autofokus
Mindste blændeåbning
22
Filterstørrelse (cirkulær) (mm)
58 mm
Fast brændvidde (mm)
18 mm
Billedstabilisering
Ingen
Største blændeåbning
2.8
Objektiv/Kamerafatning
Sony E-FF
Billedformat
Full-Frame
Warranty
3 year(s)
Nærgrænse (cm)
25 cm
Linseelementer og grupper
9/8
Blændelameller
7
Diameter (mm)
63.5 mm
Farve
Sort
Maksimal forstørrelse (x)
0.09 x
Længde (mm)
60.5 mm
Vægt (g)
145 g


NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev