Kategorier

Gradingbeskrivelse MacBooks


MacBook grades

Grade A ikon

 

 

 

 

Grade A er et produkt i meget god stand. 

 

Et Grade A-produkt anses for at være så god som ny. Fremragende overordnet stand, men der er stadig tale om et brugt produkt, så der forekomme minimale spor af brug.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 2 timers batteritid.

 

Grade B ikon

Grade B er et produkt i god stand. 

Da der er tale om et brugt produkt, så er almene brugsspor acceptable. Der kan være tale om fejl som f.eks. små light spots på LCD-panel, få lette ridser på cover eller mindre trykmærker på skærmen - næppe mærkbar, når enheden er tændt. Der er tale om fejl, der ikke er til gene, når produktet tages i brug. Sikkerhedsmærker er fjernet. Ingen ødelagte eller manglende dele.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi minimum 1 times batteritid.

Der kan forekomme en advarsel i højre top, hvor der står "Soon service" eller "Need service".
Dette er pga. cykluser på batteriet, men batteriet lever stadig op til standarderne for et Grade B-produkt (1 times batteritid).

 

Grade C ikon

Grade C er et produkt med synlige tegn på slitage.

Et Grade C-produkt er i rimelig god stand, men vil dog have ridser og mulige buler. Der kan være tale om fejl som f.eks. ridser og/eller trykmærker på skærm, der ikke påvirker normal brug. Light spots på LCD-panel. Buede hjørner på enheden kan forekomme. Sikkerhedsmærker er fjernet. Ingen ødelagte eller manglende dele.

Vi giver 2 års fuld garanti på genbrugt IT.
På batterier og andre brugsdele ydes reklamationsret efter købeloven. I denne kategori garanterer vi 30 minutters batteritid.

Der kan forekomme en advarsel i højre top, hvor der står "Soon service" eller "Need service".
Dette er pga. cykluser på batteriet, men batteriet lever stadig op til standarderne for et Grade C-produkt (30 minutters batteritid).

 

Grade N ikon

Grade N er et helt nyt produkt. 

Dette er et nyt produkt, så det har ingen spor af brug. Det er muligt, at det kommer i original indpakning, hvis dette er tilfældet, vil det fremgå af produktbeskrivelsen.

Der er fuld batterikapacitet og der ydes fuld garanti på dette produkt.

NYHEDSBREV

Tilføj din email adresse og abonner
på vores nyhedsbrev